Proizvodi po brendu

Brendovi

Izaberite željeni brend kako biste videli proizvode

BEURER
BLAUPUNKT
FIRST
RONDELL
STATUS
TUNGSRAM
BEURER

Negovanje I poboljšanje zdravlja i lepote je tradicija nemačke kompanije Beurer preko 100 godina. Davne 1919 godine Beurer je proizveo prvi fleksibilni grejač na svetu , koji je bio preteča svih današnjih grejnih tela. Vremenom svoje inovacije je proširivao na merače pritiska, toplomere, dijagnostičke vage, beauty program, masažere....

Sa visokokvalitetnim istraživanjima i razvojem, Beurer proizvodi svetski priznate medicinske aparate za kućnu namenu za zdravlje, lepotu, bolje raspoloženje, relaksaciju kao i dopunu raznim medicinskim terapijama, kao i fitnesu I sportskim aktivnostima.

Danas kompanija iz Ulma svojom jasnom pozicijom na polju zdravlja permanentno postavlja nove trendove na svetskom tržištu, prilagodjavajući se potrebama kupca. U tome mu pomaže saradnja sa institucijama, partnerima i savetnicima širom sveta.

BLAUPUNKT

Blaupunkt, legendarni nemački brend (otprilike 1924. u Nemačkoj), svetski poznat po kvalitetu proizvoda, učestvovaće na CES-u, što je dodatak njegovom prisustvu na sajmu elektronike u Hong Kongu i IFA Berlin. Sada, putem jednog od najuspešnijih i sveobuhvatnijih programa za licenciranje brenda, robna marka Blaupunkt i identitet dostupni su na preko 35 pažljivo odabranih licenci za robne marke u širokom spektru kategorija potrošačke elektronike i potrošačkog životnog stila. Trenutni asortiman najboljih proizvoda u klasi Blaupunkt licenci su klimatizacija, električni alati, travnjak i baštenski alati, LED rasvjeta, TV i audio / video.

 

Oni koji žele da dodaju robu sa jednom od najpoznatijih marki robe široke potrošnje u svoju liniju, pozivamo vas da posete Blaupunkt u Južnoj dvorani da saznaju o našim najnovijim razvojima proizvoda i kako mogu da povećaju profitabilnost vaše organizacije.

Na strani proizvođača / dobavljača na tržištu, rukovodioci Blaupunkta će vam biti na raspolaganju da objasne kako funkcioniše program licenciranja robne marke Blaupunkt i kako se možete pridružiti odabranoj grupi čiji proizvodi nose naziv Blaupunkt i „Plava tačka“ koji stvaraju trenutnu poruku kvaliteta i poverenja kod trgovaca i potrošača. Naš kompletni program licenciranja brenda savršen je dodatak proizvodima koji vode vodeće kategorije, a koji će im pomoći da povećaju vidljivost i udio na tržištu bez vremena i problema oko stvaranja nove pozicije i identiteta brenda.

 

Pozivamo kupce i proizvođače da se tokom sastanka sa našim stručnjacima upoznaju sa više o načinu funkcionisanja licenciranja brenda, kako bi videli primere slučajeva uživo kako Blaupunkt Global Program za licenciranje može poboljšati i ubrzati vaš proces prelaska na tržište i povećati vaše dno profitni redovi.

FIRST

Marka FIRST Austria već više od 25 godina kombinuje pristupačne proizvode sa modernim dizajnom i odličnim funkcijama. FIRST Austrija je brend praktičnih kućanskih aparata kroz uzbudljive zabavne proizvode i pripada brandu porodice Timetron Varenhandels GesmbH, sa sedištem u Beču. Sve proizvode karakteriše lako rukovanje i bezvremenski dizajn. Širok asortiman proizvoda se kontinuirano proširuje i prilagođava različitim potrebama klijenta. Odnos cene i performansi proizvoda marke FIRST Austria veoma je važan. Pažljiva kontrola kvaliteta svih naših proizvoda se, naravno, vrši u Beču, Austrija pre bilo kakvog predstavljanja na tržištu. Proizvodi FIRST Austrije pomažu da se efikasno iskoristi dragoceno vreme i dodatno postave vizuelni naglasci koji inspirišu.

RONDELL

Ime Rondell je istorija Evrope srednjeg veka, viteško oružje i vešti zanatlije. Rondell posuđe je sadašnjost i budućnost kućnog kuvanja. Rondell posuđe je tehnologija, stil, inspiracija i uspeh svakog vašeg kulinarskog eksperimenta!

 

Rondell kombinuje evropsku tradiciju jedinstvene visokokvalitetne proizvodnje, moderne tehnologije i ekoloških materijala kako bi svakodnevno poboljšao svoje kulinarske veštine.

 

Testirane i preporučene od strane Nacionalnog saveza kuvara, Rondell posuđe će vam svaki dan u kuhinji učiniti još jedan korak ka savršenstvu ukusa, stila i porodične udobnosti.

STATUS

O kompaniji Status

TUNGSRAM

Tungsram koji se nalazi u Mađarskoj poznat je po svojim sijalicama i elektronikom. Osnovan u Najstpestu (danas deo Budimpešte, Mađarska) 1896. godine, prvobitno je proizvodio telefone, žice i razvodne table. Pre nacionalizacije Komunističke vlade 1945. godine, kompanija je bila treći najveći svetski proizvođač sijalica i radio-cevi, posle američkih kompanija General Electric i RCA. 13. decembra 1904., mađarski Sandor Just i hrvatski Franjo Hanaman dobili su mađarski patent br. 34541 za prvu na svetu sijalicu iz volframove niti koja je trajala duže i proizvela je jače svetlo od ugljenog niti. Ko-izumitelji su licencirali svoj patent kompaniji, koja je dobila ime Tungsram po istoimenoj žarulji sa žarnom silom, koja se u mnogim evropskim zemljama još naziva i žarulja Tungsram. [Citiranje potrebno] 1934. Tungsram je ugradio patent Imre Brodi-a za sijalice ispunjene gasom kriptona, što omogućava duži vek sijalice. Tokom Prvog svetskog rata započela je masovna proizvodnja radio cevi i postala najprofitabilnija podela kompanije. Mađarski fizičar Bai Zoltan zajedno sa Giorgiem Szigetijem 1939. godine ugasio je led osvetljenje u Mađarskoj patentirao uređaj za osvetljenje na bazi SiC, sa opcijom za bor karbid, koji emituje belu, žućkastu ili zelenkastu belu boju u zavisnosti od prisutnih nečistoća. British Tunngsram Radio Vorks je bio podružnica mađarskog Tungsrama u predratnim danima. 1990. godine General Electric je stekao većinski udeo u mestu Tungsram i tokom šest godina uložio 600 miliona dolara u poduhvat, temeljno restruktuirajući svaki aspekt svog poslovanja. Do danas je ovo najveća investicija u proizvodnju jedne američke firme u srednjoj i istočnoj Evropi. Tungsram je danas podružnica kompanije General Electric i ime je samo zadržano kao brend. Od februara 2018. godine, direktor GE Mađarske, Jorg Bauer, pristao je da kupi GEʼ kompaniju za osvetljenje u Evropi, Bliskom Istoku, Africi i Turskoj, kao i njen svetski automobilski svetlosni posao. Posao nastavlja da posluje ponovo pod imenom Tungsram Group. Od februara 2020. poslovni partneri kompanije bili su u mogućnosti da koriste nedavno otvoreni Tungsram salon na međunarodnom aerodromu Ferenc Liszt sa konferencijskim salama.