BRANDS

BEURER
BLAUPUNKT
FIRST
RONDELL
STATUS
TUNGSRAM
BEURER

Negovanje I pobolj┼íanje zdravlja i lepote je tradicija nema─Źke kompanije Beurer preko 100 godina. Davne 1919 godine Beurer je proizveo prvi fleksibilni greja─Ź na svetu , koji je bio prete─Źa svih dana┼ínjih grejnih tela. Vremenom svoje inovacije je pro┼íirivao na mera─Źe pritiska, toplomere, dijagnosti─Źke vage, beauty program, masa┼żere....

Sa visokokvalitetnim istra┼żivanjima i razvojem, Beurer proizvodi svetski priznate medicinske aparate za ku─çnu namenu za zdravlje, lepotu, bolje raspolo┼żenje, relaksaciju kao i dopunu raznim medicinskim terapijama, kao i fitnesu I sportskim aktivnostima.

Danas kompanija iz Ulma svojom jasnom pozicijom na polju zdravlja permanentno postavlja nove trendove na svetskom tr┼żi┼ítu, prilagodjavaju─çi se potrebama kupca. U tome mu poma┼że saradnja sa institucijama, partnerima i savetnicima ┼íirom sveta.

BLAUPUNKT

Blaupunkt, legendarni nema─Źki brend (otprilike 1924. u Nema─Źkoj), svetski poznat po kvalitetu proizvoda, u─Źestvovac╠üe na CES-u, ┼íto je dodatak njegovom prisustvu na sajmu elektronike u Hong Kongu i IFA Berlin. Sada, putem jednog od najuspe┼ínijih i sveobuhvatnijih programa za licenciranje brenda, robna marka Blaupunkt i identitet dostupni su na preko 35 pa┼żljivo odabranih licenci za robne marke u ┼íirokom spektru kategorija potro┼ía─Źke elektronike i potro┼ía─Źkog ┼żivotnog stila. Trenutni asortiman najboljih proizvoda u klasi Blaupunkt licenci su klimatizacija, elektri─Źni alati, travnjak i ba┼ítenski alati, LED rasvjeta, TV i audio / video.

 

Oni koji ┼żele da dodaju robu sa jednom od najpoznatijih marki robe ┼íiroke potro┼ínje u svoju liniju, pozivamo vas da posete Blaupunkt u Ju┼żnoj dvorani da saznaju o na┼íim najnovijim razvojima proizvoda i kako mogu da povec╠üaju profitabilnost va┼íe organizacije.

Na strani proizvo─Ĺa─Źa / dobavlja─Źa na tr┼żi┼ítu, rukovodioci Blaupunkta c╠üe vam biti na raspolaganju da objasne kako funkcioni┼íe program licenciranja robne marke Blaupunkt i kako se mo┼żete pridru┼żiti odabranoj grupi ─Źiji proizvodi nose naziv Blaupunkt i ÔÇ×Plava ta─ŹkaÔÇť koji stvaraju trenutnu poruku kvaliteta i poverenja kod trgovaca i potro┼ía─Źa. Na┼í kompletni program licenciranja brenda savr┼íen je dodatak proizvodima koji vode vodec╠üe kategorije, a koji c╠üe im pomoc╠üi da povec╠üaju vidljivost i udio na tr┼żi┼ítu bez vremena i problema oko stvaranja nove pozicije i identiteta brenda.

 

Pozivamo kupce i proizvo─Ĺa─Źe da se tokom sastanka sa na┼íim stru─Źnjacima upoznaju sa vi┼íe o na─Źinu funkcionisanja licenciranja brenda, kako bi videli primere slu─Źajeva u┼żivo kako Blaupunkt Global Program za licenciranje mo┼że pobolj┼íati i ubrzati va┼í proces prelaska na tr┼żi┼íte i povec╠üati va┼íe dno profitni redovi.

FIRST

Marka FIRST Austria vec╠ü vi┼íe od 25 godina kombinuje pristupa─Źne proizvode sa modernim dizajnom i odli─Źnim funkcijama. FIRST Austrija je brend prakti─Źnih kuc╠üanskih aparata kroz uzbudljive zabavne proizvode i pripada brandu porodice Timetron Varenhandels GesmbH, sa sedi┼ítem u Be─Źu. Sve proizvode karakteri┼íe lako rukovanje i bezvremenski dizajn. ┼áirok asortiman proizvoda se kontinuirano pro┼íiruje i prilago─Ĺava razli─Źitim potrebama klijenta. Odnos cene i performansi proizvoda marke FIRST Austria veoma je va┼żan. Pa┼żljiva kontrola kvaliteta svih na┼íih proizvoda se, naravno, vr┼íi u Be─Źu, Austrija pre bilo kakvog predstavljanja na tr┼żi┼ítu. Proizvodi FIRST Austrije poma┼żu da se efikasno iskoristi dragoceno vreme i dodatno postave vizuelni naglasci koji inspiri┼íu.

RONDELL

Ime Rondell je istorija Evrope srednjeg veka, vite┼íko oru┼żje i ve┼íti zanatlije. Rondell posu─Ĺe je sada┼ínjost i buduc╠ünost kuc╠ünog kuvanja. Rondell posu─Ĺe je tehnologija, stil, inspiracija i uspeh svakog va┼íeg kulinarskog eksperimenta!

 

Rondell kombinuje evropsku tradiciju jedinstvene visokokvalitetne proizvodnje, moderne tehnologije i ekoloških materijala kako bi svakodnevno poboljšao svoje kulinarske veštine.

 

Testirane i preporu─Źene od strane Nacionalnog saveza kuvara, Rondell posu─Ĺe c╠üe vam svaki dan u kuhinji u─Źiniti jo┼í jedan korak ka savr┼íenstvu ukusa, stila i porodi─Źne udobnosti.

STATUS

O kompaniji Status

TUNGSRAM

Tungsram koji se nalazi u Ma─Ĺarskoj poznat je po svojim sijalicama i elektronikom. Osnovan u Najstpestu (danas deo Budimpe┼íte, Ma─Ĺarska) 1896. godine, prvobitno je proizvodio telefone, ┼żice i razvodne table. Pre nacionalizacije Komunisti─Źke vlade 1945. godine, kompanija je bila trec╠üi najvec╠üi svetski proizvo─Ĺa─Ź sijalica i radio-cevi, posle ameri─Źkih kompanija General Electric i RCA. 13. decembra 1904., ma─Ĺarski Sandor Just i hrvatski Franjo Hanaman dobili su ma─Ĺarski patent br. 34541 za prvu na svetu sijalicu iz volframove niti koja je trajala du┼że i proizvela je ja─Źe svetlo od ugljenog niti. Ko-izumitelji su licencirali svoj patent kompaniji, koja je dobila ime Tungsram po istoimenoj ┼żarulji sa ┼żarnom silom, koja se u mnogim evropskim zemljama jo┼í naziva i ┼żarulja Tungsram. [Citiranje potrebno] 1934. Tungsram je ugradio patent Imre Brodi-a za sijalice ispunjene gasom kriptona, ┼íto omoguc╠üava du┼żi vek sijalice. Tokom Prvog svetskog rata zapo─Źela je masovna proizvodnja radio cevi i postala najprofitabilnija podela kompanije. Ma─Ĺarski fizi─Źar Bai Zoltan zajedno sa Giorgiem Szigetijem 1939. godine ugasio je led osvetljenje u Ma─Ĺarskoj patentirao ure─Ĺaj za osvetljenje na bazi SiC, sa opcijom za bor karbid, koji emituje belu, ┼żuc╠ükastu ili zelenkastu belu boju u zavisnosti od prisutnih ne─Źistoc╠üa. British Tunngsram Radio Vorks je bio podru┼żnica ma─Ĺarskog Tungsrama u predratnim danima. 1990. godine General Electric je stekao vec╠üinski udeo u mestu Tungsram i tokom ┼íest godina ulo┼żio 600 miliona dolara u poduhvat, temeljno restruktuirajuc╠üi svaki aspekt svog poslovanja. Do danas je ovo najvec╠üa investicija u proizvodnju jedne ameri─Źke firme u srednjoj i isto─Źnoj Evropi. Tungsram je danas podru┼żnica kompanije General Electric i ime je samo zadr┼żano kao brend. Od februara 2018. godine, direktor GE Ma─Ĺarske, Jorg Bauer, pristao je da kupi GE╩╝ kompaniju za osvetljenje u Evropi, Bliskom Istoku, Africi i Turskoj, kao i njen svetski automobilski svetlosni posao. Posao nastavlja da posluje ponovo pod imenom Tungsram Group. Od februara 2020. poslovni partneri kompanije bili su u moguc╠ünosti da koriste nedavno otvoreni Tungsram salon na me─Ĺunarodnom aerodromu Ferenc Liszt sa konferencijskim salama.